Căutare MDM

Buletin

Nissan Micra din 2005, lipsă de putere.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15593 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Nissan Micra din 2005, lipsă de putere.
Bună ziua, sunt

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15594 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Nissan Micra din 2005, lipsă de putere.
Sunt Alex, ofițer clasa întâi și lucrez la NISSAN de aproape 5 ani. Sunt Roman și de aceea îmi este puțin greu să scriu, dar te voi ajuta. Ai fost la NISSAN și ți-au spus că nu ai defecte? Motorul pe care îl ai este un motor common rail de 1.5 diesel. Îmi spui că motorul nu are putere și nu vezi nicio defecțiune? În acest caz, trebuie să testezi debitmetrul. Dacă nu treci acest test, trebuie să te uiți la supapa EGR. Dacă mecanicul nu știe să testeze debitmetrul, spune-mi. Dar îți spun un lucru, este foarte rar ca mașina să funcționeze prost și să nu vezi nicio defecțiune.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15595 prin manual-mecanic
Mai întâi verifică dacă turbo-ul funcționează corect

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15596 prin manual-mecanic
Salut Alexandru, îți mulțumesc mult pentru ajutor. Văd că ești pe drumul cel bun. Dealerul mi-a spus că nu e o problemă gravă. Le-am spus că nu am bani și că trebuie să aștept, iar ei au spus că e în regulă, că nu se va înrăutăți sau că nu mă va lăsa blocat. Nu mi-au spus exact ce e, au spus doar ceva de genul: „E o piesă sau o supapă (nu-mi amintesc) care trebuie înlocuită, nimic major”.
Nu e nicio eroare de motor, nici pe bord, nici pe computerul de bord. Întreb pentru că nu cred că e motorul. Cred că problema trebuie să fie ceva de genul ai menționat, ceva cu debitul sau chiar fluxul de aer, sau o altă componentă care reglează puterea motorului. Cred că e o prostie.
Cred că turbo-ul e în regulă pentru că la 3.500 rpm chiar simți cum intră.
Mulțumesc încă o dată. Sper că poți continua să mă ajuți cu asta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni - Acum 15 ani și 2 luni #15597 prin manual-mecanic
Salut din nou, Alexandru.
Pot dezactiva supapa EGR ca să verific dacă nu e supapa EGR? Știu că se poate face la motoarele pe benzină, dar nu știu dacă e posibil la un motor diesel, și mai ales la mașina mea, sau dacă e prea complicat.
O altă întrebare: dacă ar fi debitmetrul, ar putea funcționa turbo?
Ultima ediție: acum 15 ani și 2 luni de .