Căutare MDM

Buletin

CUM SAU „CE FAC”

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15533 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: CUM SAU „CE FAC”
Ai verificat când apare defectul dacă bobina primește curent la conector? Există bobine care se încălzesc și se dilată și întrerup curentul. Același lucru se întâmplă și cu magnetul de preluare sau senzorul arborelui cotit.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15534 prin manual-mecanic
Am uitat, camioneta ta are debitmetru sau e cea care nu are?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15589 prin manual-mecanic
Ok. Mulțumesc Jose Juan, voi continua să încerc. Următorul pas este să obțin schema electrică pentru a o consulta cu un prieten, deoarece nu sunt foarte bun în domeniul respectiv, dar vom ține legătura pentru a vedea cum se termină această situație. Apreciez atenția dumneavoastră. „Salutări.”

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15590 prin manual-mecanic
Ok. Mulțumesc Jose Juan, voi continua să încerc. Următorul pas este să obțin schema electrică pentru a o consulta cu un prieten, deoarece nu sunt foarte bun în domeniul respectiv, dar vom ține legătura pentru a vedea cum se termină această situație. Apreciez atenția dumneavoastră. „Salutări.”

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15592 prin manual-mecanic
Kikemec, adevărul este că nu am nicio idee dacă are un debitmetru, dar l-am investigat și am verificat conectorul și nu există tensiune când apare defectul, am pus o lampă de testare pe acea linie și în timp ce motorul funcționează, lampa clipește și odată ce se defectează nu ajunge curent și la început am folosit senzorul arborelui și senzorul arborelui cotit pentru a activa semnalul și nimic, deși ți-am spus că nu știu intervalul de timp al fiecărui cablu din electronică, nu mi se dă, am un prieten care este dedicat electricității, dar trebuie să-i dau schema și voi continua să încerc, mulțumesc și salutări