Căutare MDM

Buletin

Problemă de putere Nissan Platina/Renaul Clio II

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15487 prin manual-mecanic
Bună,

numele meu este Robinson și sunt din Republica Dominicană.
Aș dori să știu dacă cineva știe de ce mașina mea a pierdut puterea după ce am înlocuit pompa de ulei. Pompa a fost înlocuită pentru că avea scurgeri. În același timp, au fost schimbate garniturile de siguranță, garniturile supapelor, cureaua de distribuție și cureaua alternatorului. Dar acum văd că mașina nu mai are aceeași putere ca înainte; a pierdut destul de mult.

Cu cele mai bune gânduri,
Robinson.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15505 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu alimentarea Nissan Platina/Renault Clio II
Dacă o pui așa, atunci îți spun că e prost reglat, verifică distribuția, ai nevoie de scule speciale pentru a sincroniza acest motor pentru că arborele cotit nu are cheie și pinionul dințat se rotește pe arborele cotit dacă amortizorul nu este instalat, e aceeași sculă pentru motorul 1.6 al lui Renault Clio dar știi deja asta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15509 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu alimentarea Nissan Platina/Renault Clio II
Incredibil, am dus-o la atelierul unde au montat cureaua de distribuție și ghici ce? Avea o distribuție cu 4 milimetri mai puțin, așa că au folosit un instrument pentru a măsura cei doi arbori cu came ieșiți în afară și au fost nevoiți să scoată cureaua de distribuție și prima bujie. Au rotit-o folosind un șurub dedesubt pentru a o regla fin. Cred că echivalează cu aproximativ 2 dinți ai pinionului și problema mea s-a rezolvat. Mulțumesc mult, Kike, mulțumesc mult. :râde:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15528 prin manual-mecanic
Cu plăcere, Robin, pentru asta suntem aici.