Căutare MDM

Buletin

Problemă de putere Nissan Platina/Renaul Clio II

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #15487 prin manual-mecanic
Bună ziua,

numele meu este Robinson și sunt din Republica Dominicană.
Aș dori să știu dacă cineva știe de ce mașina mea a pierdut putere după ce a fost înlocuită pompa de ulei. Pompa a fost înlocuită pentru că avea scurgeri și, în același timp, au fost înlocuite și garniturile de ulei, garniturile supapelor, cureaua de distribuție și cureaua alternatorului. Dar acum văd că mașina nu mai are aceeași putere ca înainte; a pierdut destul de mult.

Cu stimă,
Robinson

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15505 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Problemă cu alimentarea la Nissan Platina/Renault Clio II
Dacă ai configurat-o așa, atunci aș spune că e sincronizată greșit. Verifică sincronizarea; ai nevoie de scule speciale pentru a sincroniza acest motor, deoarece arborele cotit nu are cheie, iar pinionul dințat se rotește pe arborele cotit dacă amortizorul nu este instalat. E aceeași sculă pentru motorul Renault Clio 1.6, dar știi deja asta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15509 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Problemă cu alimentarea la Nissan Platina/Renault Clio II
Incredibil! Am dus-o la atelierul unde au montat cureaua de distribuție și ghici ce? Ca să o regleze corect, era cu 4 milimetri în spate. Cu o unealtă, au măsurat cele două came proeminente și a trebuit să scoată cureaua de distribuție și prima bujie. Apoi au învârtit un șurub de sub ea pentru a regla distribuția. Cred că echivalează cu aproximativ 2 dinți ai pinionului dințat. Și problema mea a fost rezolvată! Mulțumesc enorm, Kike, mulțumesc enorm! :râde:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15528 prin manual-mecanic
Cu plăcere, Robin, pentru asta suntem aici.