Căutare MDM

Buletin

defecțiunea porcului la sol

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15433 prin manual-mecanic
Defecțiunea Groundhog Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am o problemă enormă cu mașina mea, i se întâmplă următoarele: la ralanti funcționează perfect, dar când încerc să accelerez se strică foarte tare până se oprește. Cel mai important lucru este că este un Peugeot 205, an 1996, cu injecție punctuală Magneti Marelli. Am verificat deja presiunea combustibilului, filtrele, debitul, pe scurt, totul. Dacă cineva are vreo informație despre ce ar putea fi?
Vă rog să mă ajutați pentru că vreau doar să o scot pe stradă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15435 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Defecțiunea Chanchito la sol
Salut prietene, îți dau câteva sfaturi: 1. Dacă presiunea combustibilului este ok (asta înseamnă că regulatorul de presiune este ok) 2. Asta înseamnă că pompa de combustibil este defectă (probabil periile de carbon sunt uzate, motiv pentru care nu funcționează corect la turații mari) 3. Verifică releul de combustibil pentru a te asigura că nu are o pierdere de curent mai mare de 0,02 volți. Sper că te ajută, urmează sfatul meu. cams248 ;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15479 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Defecțiunea Chanchito la sol
Mulțumesc pentru sfat. Am verificat la câțiva mecanici și mi-au spus că ar putea fi calculatorul, deoarece impulsul injectorului se pierde la accelerarea bruscă, iar la accelerarea lentă accelerează fără nicio problemă. Am montat și o mașină de curățat injectoarele cu o presiune de 3 bari și face exact același lucru. Au deconectat MAP-ul și nu am mai simțit nicio schimbare la motor... de aceea sunt cam îngrijorat de această problemă.