Căutare MDM

Buletin

Te rog ajută-mă cu tsuru-ul meu.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15376 prin manual-mecanic
Vă rog să mă ajutați cu tsuru-ul meu. Publicat de manual-mecanica.
În primul rând, permiteți-mi să mă prezint, nu sunt nou pe forum, dar este prima dată când postez și am nevoie de ajutor.
Am un taxi Tsuru din 2002 cu 16 supape GSI și am următoarea problemă:
acum 15 zile s-a supraîncălzit la o urcare lungă până la punctul în care s-a spart radiatorul:S pentru că nu aveam unde să parchez, am schimbat radiatorul cu unul nou și am uitat de problemă:laugh out loud: , mai târziu a început să se încălzească zi de zi până la punctul în care am putut lucra doar o vreme, am procedat la schimbarea furtunurilor pe care le-am realizat că erau deteriorate, am schimbat pompa de apă, am pus-o la punct, am reglat-o, pe scurt am făcut tot ce am crezut că ar putea fi problema, dar se încălzește încontinuu și nu mai știu ce să fac, vă rog, am nevoie de ajutor pentru că reparațiile m-au lăsat deja rece,:nesigur: ajutor vă rog!!!!!!!!!!!!!1

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15380 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Vă rog să mă ajutați cu Tsuru-ul meu
Uite, am avut și eu un Tsuru de modelul ăla și l-am adus ca taxi în Mexico City. Când ai schimbat pompa de apă, ai verificat dacă avea termostat? Presupun că are. Dacă are, atunci ar putea fi cea care s-a blocat „închis”. Nu e scumpă. Mi s-a întâmplat asta cu Nissan Quest-ul meu și termostatul s-a blocat. Mult noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15392 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Vă rog să mă ajutați cu Tsuru-ul meu
Ai verificat dacă solenoizii au intrat când ar fi trebuit? Ai apă în ulei? Ulei în apă? Presiune în sistemul de răcire? Cel mai probabil garnitura chiulasei sau chiulasa în sine este îndoită.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15399 prin manual-mecanic
Salut prietene. Ai scos deja termostatul?
Dacă ai pus prea mult antigel, se va încălzi totuși?
Verifică fagurele radiatorului de răcire
să te asiguri că e curat. Spune-mi dacă s-a remediat. MULT NOROC.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15451 prin manual-mecanic
Mersi Junior, uite, să-ți spun că mașina e tot taxi și de când am cumpărat-o, nu a mai avut termostat. Am pus unul nou și după 3 luni a început să-mi dea probleme și cea mai bună variantă a fost să-l scot din nou, motiv pentru care nu a mai avut termostat de peste un an și jumătate. Radiatorul e nou pentru că l-am schimbat când s-a spart cel vechi, și dacă e curat, de unde știu cât e prea mult antigel? Pun zilnic, și se umple rezervorul de recuperare,:aha: cine știe de ce.