Căutare MDM

Buletin

Problemă cu martorul luminos de avertizare airbag Ford Fiesta

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15325 prin manual-mecanic
Bună dimineața tuturor,
am următoarea problemă: martorul luminos al airbagului este mereu aprins. Este un Ford Fiesta din 2000. Când pun contactul, martorul luminos se aprinde, apoi se stinge pentru câteva momente, apoi se reaprinde. Airbag-ul nu s-a declanșat niciodată. Căutând pe internet, am citit că instalarea unei rezistențe de 2,2 Ohmi a păcălit unitatea de control a airbag-ului. Am instalat această rezistență și nu s-a întâmplat nimic. Conectorul pe care l-am instalat este sub volan.
Poate cineva să-mi dea indicații despre cum să procedez?
Unde este amplasată unitatea de control care controlează airbag-ul?

Cu cele mai bune gânduri și mulțumesc anticipat,
Santi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15337 prin manual-mecanic
Depinde ce vrei să obții, dacă martorul este aprins ar putea fi o anomalie în sistem, un fir tăiat sau ceva de genul acesta, pentru asta ar trebui să scanezi vehiculul și să vezi codul de eroare, dacă nu vrei să mai vezi martorul aprins caută siguranța și deconect-o dar vei rămâne fără airback, sau scoate panoul și deconectează becul, cred că cel mai bine este să repari defecțiunea astfel încât airbag-ul să funcționeze în caz de coliziune. mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15362 prin manual-mecanic
Verificați senzorul de sub scaunul șoferului. Cablurile sunt mereu deteriorate și se aprinde martorul luminos.