Căutare MDM

Buletin

ZGOMOT ROATĂ FAȚĂ DREAPTĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15713 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : ZGOMOT ROATĂ FAȚĂ DREAPTĂ
Un prieten a menționat silentbloc-urile și asta le voi spune și mecanicilor când mă voi întoarce. Vom vedea dacă asta e tot, dar nu sunt sigur că are vreo legătură căldura, deși au menționat-o. Căldura a provocat un zgomot la una dintre ușile din spate, dar asta nu mă deranjează, deoarece nu este o piesă mecanică.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15714 prin manual-mecanic
Am schimbat recent plăcuțele de frână de la roțile din față și mi s-a spus și că discurile nu trebuie schimbate încă pentru că sunt în stare bună. Din această cauză, am exclus oarecum că ar fi legat de acele piese, deși, din moment ce nu cunosc cauza specifică, nu se poate exclude nimic.
La service, au menționat o dată temperatura și, dacă acesta ar fi motivul, ar trebui să aștept să scadă suficient pentru a verifica.
Un alt comentariu a menționat silentbloc-urile, dar cred că există mai multe piese care ar putea conține cauciuc sau silicon și ar trebui să ghicim care dintre ele este defectă (scuzați-mi ignoranța dacă greșesc cu ceva, dar evident mecanica nu este punctul meu forte). Mulțumesc pentru comentarii.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15733 prin manual-mecanic
Turnați ulei (3 în 1 sau similar) pe orice silent block-uri vizibile și verificați dacă zgomotul dispare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15760 prin manual-mecanic
Salut, din câte am citit, ar putea fi ceea ce numim noi articulații sferice de direcție în Costa Rica. S-ar putea să arate bine când le verifici, dar în multe cazuri, articulația sferică este uscată sau nu are vaselină în interior, producând un zgomot când rotești volanul, indiferent dacă mașina este oprită sau în mișcare! Când ai stropit suspensia, zgomotul s-a oprit pentru că articulația sferică era lubrifiată. Sau ar putea fi silentbloc-urile, dar dacă acestea sunt deteriorate, nu ar face zgomot când rotești volanul pentru că nu funcționează în acel moment! Spune-mi cum merge!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15761 prin manual-mecanic
Înlocuiește toate piesele de cauciuc de pe brațele de control, sunt uscate. ;)