Căutare MDM

Buletin

Radiator de încălzire Lantra

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15256 prin manual-mecanic
Radiator de încălzire Lantra Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor!!!

În primul rând, permiteți-mi să mă prezint, fiind nou pe acest forum. Sunt PsbloHB și motivul pentru care sunt aici este pentru că am un Hyundai cu o mică problemă pe care aș vrea să o rezolv și aș dori niște informații.

Permiteți-mi să explic puțin: Deși am căutat încontinuu pe web, pe Google și alte forumuri etc... nu am găsit nimic legat de ceea ce caut, fie sunt foarte stângaci... fie chiar nu există nimic... Nu știu... Chestia e că am un Hyundai Lantra SW 1.9D din 1999 cu un radiator de încălzire defect și curge lichid de răcire. Vreau să înlocuiesc eu piesa respectivă, dacă este posibil, dar nu găsesc niciun manual sau ajutor despre cum să o fac.

Știți de unde pot obține mai multe informații? Sau aveți un link sau un manual care m-ar putea ajuta? Sau, de asemenea... Ar putea cineva să mă sfătuiască în această privință? Întrucât nu vreau să mă implic până nu am cât mai multe informații și cunoștințe posibil, ca să nu stric mașina și mai mult decât are deja, hehe.

Vă mulțumesc tuturor pentru atenție. Aștept cu nerăbdare orice posibile răspunsuri.

Încă o dată mulțumesc, cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15263 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Radiator de încălzire Lantra
Deocamdată, dacă nu găsești un manual, poți merge la Hyundai, să introduci numărul șasiului și modelul mașinii și să ceri departamentului de piese de schimb să îți printeze vederile explodate ale bordului, consolei centrale sau unde se află miezul încălzitorului.

Vederile explodate în sine nu îți vor spune pas cu pas cum să îl demontezi, dar deocamdată vei ști unde se află miezul încălzitorului și ce trebuie să demontezi pentru a ajunge la el, ceea ce este ceva.

Dacă ai un prieten care se pricepe puțin la mecanică, vederile explodate îi vor oferi o idee despre cum să demonteze și să acceseze miezul încălzitorului.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15279 prin manual-mecanic
E adevărat că, în general, trebuie să demontezi aproape tot interiorul vehiculului. Dacă nu ai experiență sau pasiune, va fi dificil. În plus, este o treabă lungă și plictisitoare. Îți va lua ceva timp să o faci și fără experiență, cam 2 sau 3 zile. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #16829 prin manual-mecanic
Încearcă acest link, este pagina originală, poți imprima defalcarea și comanda de reparație, trebuie doar să te înregistrezi
pe www.hmaservice.com/