Căutare MDM

Buletin

Senzor de poziție a arborelui cotit Aztek

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 zile #15177 prin manual-mecanic
Senzor de poziție a arborelui cotit Aztek Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am o întrebare în avans. Mă poate ajuta cineva să localizez senzorul de poziție a arborelui cotit la un Aztek? Este de la un Pontiac. Întreb pentru că a fost scanat și a indicat că acest senzor, la fel ca și senzorul de oxigen, este inutil și trebuie înlocuit. Dar nu găsesc senzorul arborelui cotit.:nesigur: Sper că mă puteți ajuta.B)

Cu stimă.:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 zile #15187 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Senzor de poziție a arborelui cotit Aztek
Salut.
Nu prea știu motorul tău, dar îți pot spune că un senzor de poziție a arborelui cotit este de obicei amplasat pe partea din față a motorului, pe fulia arborelui cotit unde sunt curelele, sau poate fi în zona volantei dintre motor și cutia de viteze.
Mult succes...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 zile #15198 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Senzor de poziție a arborelui cotit Aztek
Ok, mulțumesc pentru ajutor, o să verific. Mulțumesc pentru informații.;)

:laugh out loud: Cu stimă.:laugh out loud:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 zi #15201 prin manual-mecanic
Sper că răspunsul meu te va ajuta în unele cazuri. Acest senzor este situat pe partea din față a motorului, sub capacul curelei de distribuție, exact deasupra fuliei arborelui cotit.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 zi #15202 prin manual-mecanic
Este în regulă dacă aveți întrebări, acesta este emailul meu.