Căutare MDM

Buletin

APĂ ÎN ULEIUL DE TRANSMISIE. XTRAIL

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15168 prin manual-mecanic
APĂ ÎN ULEIUL DE TRANSMISIE. XTRAIL Publicat de manual-mecanica
BUNĂ, SPER CĂ MĂ POȚI AJUTA. SE DOVEDEȘTE CĂ CAMIONUL A INTRAT, CONFORM MECANICULUI, APĂ ÎN TRANSMISIE. ACUM CU CÂTEVA ZILE AM TRECUT PRIN LOCURI UNDE ERA DE FAPT MULTĂ APĂ, DAR NU A AJUNS NICI NICI NICI JUMĂTATE DIN ANVELOPE.
PROBLEMA ESTE CĂ, CÂND ACCELEREZ, CAMIONUL NU INTRĂ ÎN VITEZA DE VITEZĂ. AȘ VREA SĂ ȘTIU DACĂ CEEA CE ÎMI SPUNE MECANICUL ESTE ADEVĂRAT, PENTRU CĂ L-AU SCANAT ÎN ALTĂ PARTE ȘI, ÎN CONSECINȚĂ, ERA SENZORUL DE VITEZĂ. ȘI SE DOVEDEȘTE CĂ, CONFORM MECANICULUI, NU ESTE AȘA ȘI VREA SĂ-MI IMPUNE O COMISIE FRUMOASĂ. MULȚUMESC ANTICIPAT.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15171 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: APĂ ÎN ULEIUL DE TRANSMISIE. XTRAIL
Un răspuns scurt, dacă ai martorul de verificare aprins, uleiul nu are nicio legătură, cutia este sigilată, deoarece nu iese ulei și nu intră apă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15200 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: APĂ ÎN ULEIUL DE TRANSMISIE. XTRAIL
Adevărul e că nu cred că e vreuna dintre acele probleme. E posibil ca conexiunea senzorului lamda (oxigen) să fie neacoperită și când se udă să trimită un semnal eronat către ECU (computer). Ideal ar fi să izolezi bine conexiunea și să testezi dacă mai face asta. Sper că te ajută cumva.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15204 prin manual-mecanic
Verificați dacă pompa sau cilindrul ambreiajului este în stare bună (că nu prezintă scurgeri de lichid).

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15210 prin manual-mecanic
Prieteni, scuzați-mă, nu vreau să vă contrazic, dar ar trebui să citiți cu atenție întrebările. Sonda lamda nu are nicio legătură cu senzorul de viteză, deoarece funcțiile lor sunt diferite, iar codurile și semnalele lor nu se amestecă sau nu se întrerup, ca în cazul debitmetrului și al TP-urilor, unde ECU-ul le poate confunda, sau în cazul unei distribuții defectuoase cu un cod de eroare al injectorului numărul doi. Acum, cutiile de extracție sunt automate și nu manuale, cel puțin aici, în Chile.