Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ LA FRÂNE LA OPEL ASTRA G DIN ANUL 99

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15192 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ LA FRÂNĂ LA OPEL ASTRA G DIN ANUL 99
Dacă cele din față s-au cristalizat, acolo e avaria. Ai grijă, verifică pompa de frână; se blochează, dar întreabă mai întâi dacă are una auxiliară, ceea ce nu cred că e cazul. B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15205 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ LA FRÂNĂ LA OPEL ASTRA G DIN ANUL 99
Toate cele patru roți au frână sau doar una?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15220 prin manual-mecanic
MULȚUMESC PENTRU SFAT, AM MONTAT TOTUL ȘI AM DUS LA UN MECANIC, ȘI DEOCAMANT MI-A SPUS CĂ AR PUTEA FI DE LA POMPA DE FRÂNĂ "CILINDRUL PRINCIPAL" CĂ GARNITURILE PE CARE LE ARE ÎN INTERIOR S-AU RUPT DIN CAUZA ACELAȘI EFECT AL DESCOMPUNERII LICHIDULUI CARE NU A FOST SCHIMBAT DE MULT TIMP SAU CARE A FOST AMESTECAT CU ALT FEL. DAR CĂ TREBUIE SĂ SE UITE MAI ATENȚIE. ȘI AȘA CUM M-AI SFĂȚUT SĂ NU FAC PROSTII DE ACEASTĂ FEL, ACEA ESTE ASIGURAREA MAȘINII ȘI CEEA CE PORȚI ÎN INTERIOR. MULȚUMESC FOARTE MULT!!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15221 prin manual-mecanic
MULȚUMESC, AM URMAT SFATUL PE CARE MI L-AI DAT ȘI AM DUS-O LA UN ATELIER ȘI ESTE POSIBIL, CUM SPUNI, CA POMPA DE FRÂNĂ SĂ FIE ÎN STARE PROASTĂ DIN CAUZA LICHIDULUI DESCOMPUS ȘI SĂ FI RUPT GARNITURILE DIN INTERIOR. MULȚUMESC!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15243 prin manual-mecanic
ok. uite pentru început, eu nu sunt de acord cu ceilalți membri ai forumului, trimiterea mașinii la reparat nu garantează că vor face treaba bine, uneori trebuie să o faci singur, ceea ce garantează este că îți vor da banii, în ceea ce privește defectul, încă nu mi-e clar dacă este spate sau față, dacă este spate ce se întâmplă este că supapa de distribuție este blocată, aceea trebuie schimbată, această supapă este cea care distribuie lichidul care vine de la pompă la roata stângă sau dreaptă și reglează presiunea astfel încât roțile să nu se blocheze; ei bine, dacă sunt cele din față trebuie să verifici dacă sunt cilindrii tăi sau benzile de cauciuc, poți face asta când anvelopele sunt blocate, slăbești o aerisire și dacă lichidul iese cu presiune și anvelopa este eliberată atunci trebuie să faci service la cilindri, de aceea tot lichidul de frână trebuie schimbat periodic și nu când apare o defecțiune. Nu cred că e pompa ta, deoarece atunci când pompa se defectează „pierde presiune” și pedala de frână e apăsată complet.