Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ LA FRÂNE LA OPEL ASTRA G DIN ANUL 99

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #15379 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ LA FRÂNĂ LA OPEL ASTRA G DIN ANUL 99
„TOTAL DE ACORD CU SCURT-CIRCUITUL”

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #15457 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ LA FRÂNĂ LA OPEL ASTRA G DIN ANUL 99
Bună, am citit despre problema ta și răspunsurile pe care le-ai primit. Toate sunt corecte, dar există una la care ar trebui să acorzi o atenție deosebită: riscurile implicate în efectuarea acestui tip de reparație. Nu spun că nu ar trebui să o faci singur, dar dacă o faci, îți sugerez să cercetezi temeinic sistemul de frânare, cum funcționează și precauțiile pe care ar trebui să le iei atunci când lucrezi cu aceste componente, în special cu lichidul de frână, care este foarte dăunător. Dacă faci singur reparația, vei economisi doar la costurile cu manoperă, dar nu și la piese și piese de schimb, deoarece trebuie să folosești cele de cea mai bună calitate.
Cât despre lucrarea pe care trebuie să o faci, pentru a o face corect, trebuie să demontezi întregul sistem și să verifici fiecare dintre componentele sale (pompă, pistoane, cilindri și conducte). Pentru pompă, pistoane și cilindri, ar trebui să verifici dacă nu sunt corodate sau prezintă semne de coroziune. Dacă găsești vreo deteriorare, înlocuiește piesa. Nu încerca să o cureți cu hârtie abrazivă sau șmirghel, deoarece acest lucru o va deteriora și mai mult. Ar trebui să cureți conductele în interior, având grijă să îndepărtezi tot materialul solid din interior. Evitați să folosiți aer comprimat pentru a sufla țevile, deoarece orice obiect solid din interior va deveni un proiectil propulsat de aerul comprimat, putând răni pe cineva sau pe dumneavoastră. Sper că acest lucru vă este de ajutor și că nu v-am plictisit cu enciclopedia mea. Mult succes cu provocarea!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.