Bună ziua, am citit despre problema ta și răspunsurile care ți-au fost date, toate sunt corecte, dar există unul pe care ar trebui să-l iei în considerare în mod special și este vorba despre riscul implicat în efectuarea acestui tip de reparații, nu spun că nu ar trebui să le faci singur, dar dacă o faci, îți sugerez să te informezi bine despre sistemul de frânare, funcționarea acestuia și precauțiile pe care ar trebui să le iei atunci când lucrezi cu aceste elemente, în principal cu lichidul de frână care este foarte dăunător... făcând singur lucrările de reparații vei economisi doar costurile manoperei, dar nu și pe cele ale pieselor și pieselor de schimb, deoarece trebuie să folosești cele mai bune calități...
Cât despre lucrarea pe care trebuie să o faci, pentru ca aceasta să fie bună, este să demontezi întregul sistem și să verifici fiecare dintre componentele sale (pompă, pistoane, cilindri și țevi), ce să pompezi, pistoanele și cilindrii trebuie să verifici dacă nu sunt corodate sau prezintă semne de coroziune, dacă găsești aceste deteriorări schimbă elementul nu încerca să-l cureți cu hârtie abrazivă sau șmirghel, deoarece acest lucru le va deteriora și mai mult; Ar trebui să spălați țevile pe interior, având grijă să îndepărtați tot materialul solid din interior, evitați să folosiți aer comprimat pentru a sufla țevile, deoarece dacă există vreun obiect solid în interior, acesta va deveni un proiectil propulsat de aerul comprimat și ar putea răni pe cineva sau pe dumneavoastră... Sper că vă este de ajutor și că nu v-am plictisit cu enciclopedia mea, mult succes cu provocarea...