Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ LA FRÂNE LA OPEL ASTRA G DIN ANUL 99

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15306 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ LA FRÂNĂ LA OPEL ASTRA G DIN ANUL 99
VĂ MULȚUMESC TUTUROR COLEGILOR MEI, ÎN PRIMUL RÂND, DAR ÎN NICIUN CAZ NU AM SPUS CĂ ȘTIU MULTE DESPRE MECANICĂ, DOAR NOȚIUNI DE BAZĂ ȘI CEEA CE CAUT ȘI MĂ INFORMEZ.
ÎN NICIUN CAZ NU AM INTENȚIONAT SĂ SUPAR PE CINEMA SAU CEVA DE ASEMENEA, ÎMI CEDER SCUZE DACĂ AM JINJESTAT VREUN PROFESIONIST DIN SECTOR, AM INTENȚIONAT DOAR SĂ ECONOMISESC CÂȚIVA EURO ȘI ÎN TREBUI SĂ ÎNVĂȚ MAI MULT.
MULȚUMESC PENTRU RĂSPUNSURILE ȘI COMENTARIILE DUMNEAVOASTRĂ.
IERTAȚI-MĂ CĂ AM PUTUT SĂ CREAZ O LITIGIU, NU A FOST INTENȚIA MEA, CU ATÂT MAI PUȚIN

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15311 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ LA FRÂNĂ LA OPEL ASTRA G DIN ANUL 99
Calmează-te, Pacoroco, nu e vina ta, de fapt sunt doar neînțelegeri. Nu-ți face griji, continuă să vizitezi pagina și să ne recomanzi, haha, doar strigă, vrem mereu să ajutăm, nimic mai mult. O îmbrățișare și totul e bine, ai grijă de tine și mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15314 prin manual-mecanic
Salut prieteni, sunt nou aici, dar aș vrea să contribui cu ceva. În primul rând, schimbul de idei, cunoștințe și experiențe este baza forumurilor, întotdeauna într-un cadru de respect și fără ceartă, cred. Acum, referitor la problema prietenului nostru, trebuie să spun că problema este la pompa de frână, deoarece supapele care permit lichidului să se întoarcă la pompă odată ce pedala este eliberată dintr-un anumit motiv nu funcționează corect. Acest lucru se întâmplă din cauza impurităților din lichid, din cauza descompunerii acestuia sau, uneori, pentru că nu se folosește lichidul corespunzător. Mi s-a întâmplat cu un Toyota Corolla la care i s-a adăugat ATF pentru transmisie. În orice caz, acest lucru este doar pentru a vă ghida. Frânele sunt oarecum delicate și nu ar trebui reparate fără a avea cunoștințele adecvate. Sper să vă rezolvați problema. Vă iau rămas bun. Pa.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15321 prin manual-mecanic
Cred că toată lumea are dreptate, ceea ce nu sunt de acord este că Gonzo și subsemnatul se ceartă, NU ne certăm, doar ne oferim punctele de vedere, acest lucru ajută forumul îmbogățindu-l cu idei și opinii, nu toate ideile vor fi similare, pot exista idei opuse, dar este normal. Ceea ce vreau să contribui la acest forum este bazat pe experiențele, problemele și soluțiile mele cu care m-am confruntat cu mașinile pe care le-am deținut, de exemplu am un Nissan Quest din '96 și schimb toate lichidele la fiecare 5000 km. (lichid de frână, ulei, servodirecție și acum două luni am schimbat lichidul de transmisie automată cu tot filtrul) am schimbat cele opt plăcuțe de frână și am aerisit frânele, am schimbat cilindrii de frână dacă au scurgeri, am schimbat curelele, pompa de apă, cureaua de distribuție, termostatul, doar ce menționez este întreținerea preventivă care ar trebui efectuată la toate vehiculele la fiecare anumit kilometraj etc. etc. etc. Orice este nevoie, o voi face singur, știi cât am economisit la mecanică? Și cel mai important, știi cum am învățat să o fac? Nu, nu am studiat mecanică... ei bine, am îndrăznit să pun mâna pe asta, cercetând pe aceste forumuri, întrebând, observând și acesta este sfatul pe care ți-l las cu umilință, DU-TE ȘI BAGĂ-ȚI MÂNA ÎN EA, altfel CÂND VOI ÎNVĂȚA? și apropo vei economisi o grămadă de bani, euro, în cazul meu pesos mexicani... și gonzo, scuză-mă dacă te-am jignit, tot ce-mi mai rămâne de făcut este să te invit la niște beri aici, în Mexic, Toluca.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15363 prin manual-mecanic
Domnilor, furtunurile înfundate ale roților din față în peste 70% din cazuri se datorează faptului că furtunul este înfundat de impurități, iar lichidul de frână trece dar nu se întoarce, iar pistonul etrierului nu se întoarce și bineînțeles că mașina este oprită.