Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ LA FRÂNE LA OPEL ASTRA G DIN ANUL 99

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15166 prin manual-mecanic
SALUT, MEMBRII FORUMULUI, AR TREBUI SĂ ȘTIU DACĂ CINEVA MĂ POATE AJUTA CU PROBLEMA MEA. MAȘINA MEA SE OPREȘTE ÎN CONTINUARE. AM CONSULTAT UN MECANIC ȘI MI-A SPUS CĂ, CÂND MI SE ÎNTÂMPLĂ DIN NOU, AȘ PUTEA DESCHIDE O PURIFICARE LA ETRIERE SAU LA TAMBURELE SPATE ȘI DACĂ IEȘE CU PRESIUNE, ESTE DIN CAUZA IMPURITĂȚILOR DIN FURTUNURI SAU DIN POMPĂ SAU DIN COMPENSATORUL DE FRÂNĂ.
AM SCHIMBAT MAȘINA ȘI AM DEMONTAT ROATA, ȘI AM ÎNCERCAT SĂ DEMONTEZ PLACUȚELE ȘI PISTONUL, NU AI AFLAT NICI O MODALITATE SĂ-L CONTRACTEZ, ÎNAINTE DE A SCOATE CAPACUL DE LA REZERVORUL DE LICHID DE FRÂNĂ, AM DEMONTAT RATIUNUL DE ADMISIE LA FURTUNUL ETRIERULUI ȘI ATUNCI AM REUȘIT SĂ-L CONTRACTEZ.
VĂ ROG, NU ȘTIU CE AR PUTEA FI, ȘI PENTRU PREȚURILE PE CARE MI LE-A SPUS MECANICUL, ESTE MULT. ATÂT POMPA, CÂT ȘI COMPENSATORUL, CÂT ȘI FURTUNURILE. AM CUMPĂRAT PLACUȚELE ȘI AU IEȘIT LA 55 EUR, CU O REDUCERE BUNĂ.
MULȚUMESC. SPER RĂSPUNSURILE DUMNEAVOASTRĂ.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15169 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ LA FRÂNĂ LA OPEL ASTRA G DIN ANUL 99
E important să menționezi care dintre cele 4 frâne se blochează, din moment ce ai plăcuțe față și un tambur spate.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15173 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ LA FRÂNĂ LA OPEL ASTRA G DIN ANUL 99
Bună ziua.
Pentru a vă ajuta să identificați roata care are probleme, după un timp pe drum, anvelopa și janta se încălzesc mai mult decât în mod normal.
Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15176 prin manual-mecanic
La început m-am gândit la cele din spate, dar când le-am demontat pe cele din față, am văzut că plăcuțele aveau o culoare ciudată, ca și cum s-ar fi încins. Erau ca pâinea prăjită.
Mulțumesc pentru răspuns, dar nu mă pot pronunța prea mult când vine vorba de determinarea temperaturii și nici nu am o idee prea clară. Simt doar nevoia să evit să duc mașina la un service auto. Încerc să economisesc cât mai mulți bani posibil.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15189 prin manual-mecanic
Bună ziua.
Uite, ce pot să-ți spun este că, în primul rând, defecțiunea la frână poate fi temporară și se poate produce la o singură roată. Deci, în ceea ce privește temperatura anvelopei pe care am menționat-o, dacă le atingi pe toate, ar trebui să observi diferența dintre cea cu problema. Iar în ceea ce privește costul reparației, nu te poți gândi să o repari singur. Nu uita, siguranța ta și a celor dragi depind de frâne. Mai mult, ieftinul este scump. Nu te joci cu frânele. Bine.
Mult noroc și gândește-te la asta...