Căutare MDM

Buletin

bujii Cosrsa Evolution complet negre

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #15152 prin manual-mecanic
Bujii Cosrsa Evolution complet negre. Publicat de manual-mecanica
Salut colegi, lucrez mult cu injecția de combustibil, dar am o problemă cu un Corsa Evolution, și anume că bujiile sunt negre de combustibil. Cert este că mașina a fost scanată și nu a afișat niciun cod de eroare. Valorile senzorilor (MAP) sunt în regulă și am coborât și injectoarele pentru a le curăța și verifica și sunt în stare bună. Întrebarea mea este ce alt senzor aș pune în bujiile negre pentru că am făcut deja totul și tot am problema. Vă mulțumesc, sper în colaborarea voastră promptă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #15154 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Bujii complet negre pentru Cosrsa Evolution
Salut prietene, verifică dacă senzorul de temperatură se încadrează în parametri și dacă supapa canistrei nu este blocată în poziție deschisă. Spune-ne ce ai descoperit. Cu cele mai bune gânduri. :cheer:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #15164 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Bujii complet negre pentru Cosrsa Evolution
toți senzorii, dar cel mai probabil este să ai o problemă cu senzorul de oxigen și cu senzorul de temperatură, verifică-i, cel mai probabil este să fie în afara intervalului, sunt cei doi cei mai des întâlniți la Corsa și, așa cum spune Jal, senzorul de temperatură la Chevrolet-urile cu sistem Bosch este vinovatul imediat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #15245 prin manual-mecanic
Mai întâi, începeți cu cea mai simplă și ușoară metodă: verificați firele bujiei, deoarece un fir care nu funcționează corect va provoca mult fum. Uneori, cele mai complicate defecțiuni sunt cele mai ușor de remediat. Spuneți-ne cum a fost.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 zile #15351 prin manual-mecanic
Sunt de acord că ar putea fi senzorul de oxigen. Mi s-a întâmplat ceva similar și ciudat a fost că scanerul nu l-a afișat, dar când am verificat linia de date, senzorul respectiv era în afara razei de acțiune. L-am înlocuit și mașina a revenit la normal.