Căutare MDM

Buletin

Ajutor preîncălzitoare Ecosport TDCI 1.4

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână - Acum 15 ani și o săptămână #15103 prin manual-mecanic
Am nevoie de o conexiune pentru o cutie de preîncălzire a injecției diesel. Are 4 fire pentru o conexiune similară la releu și nu am mufa originală. Am culorile firelor, dar nu știu locația lor. Nu vreau să ard calculatorul. Am nevoie de el. Mulțumesc.
Ultima ediție: acum 15 ani și 1 săptămână de .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #15114 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu preîncălzitoarele Ecosport 1.4 TDCI
Dacă veți face o instalare în paralel și cu un releu separat și un temporizator, dacă doriți.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #15115 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu preîncălzitoarele Ecosport 1.4 TDCI
Nu, vreau să-l las original, cutia de preîncălzire vine cu acea conexiune, căreia i s-a tăiat mufa și trebuie să o descifrez, am cablurile care au patru și patru terminale unde se conectează, dar nu știu care în care și asta trebuie să știu, dacă cineva știe, vă rog, am nevoie de ajutor, având mufa originală se poate ști, problema este că nu este disponibilă. Mulțumesc.