Căutare MDM

Buletin

adaptarea distribuitorului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #15097 prin manual-mecanic
Adaptare distribuitor Publicat de manual-mecanica
Am un Celica din '77 și vreau să adaptez un distribuitor de la un motor Toyota de 22r, dar cum pot păcăli CDI-ul dacă Celica mea nu are computer?
Am și celelalte accesorii, cum ar fi un distribuitor deja adaptat, CDI, capac distribuitor, senzor, rotor, bujii, fire bujii, bobină de înaltă tensiune etc.
Vă rog să mă ajutați cu acest proiect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #15112 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: adaptarea distribuitorului
Nu știu ce înțelegi prin CDI, te referi la senzorul care trimite scânteia anti-sipat?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #15126 prin manual-mecanic
Nu, ceea ce știu eu drept CDI este dispozitivul unde ajunge semnalul provenit de la senzorul situat în distribuitor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #15136 prin manual-mecanic
Sincer, și fără să jignesc pe nimeni, du-o la cineva care se pricepe. Din punctul meu de vedere, dacă aș putea vedea cu ochii mei ce vrei să faci, ți-aș da o soluție pentru că știu subiectul. Dar ai putea ajunge să te arzi mai mult dacă nu știi cum să le conectezi. E doar un sfat. Cu cele mai bune urări și sper că te ajută.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #15141 prin manual-mecanic
O să-ți urmez sfatul, dar dacă atașez planul, poate vei înțelege ce vreau să fac.