Căutare MDM

Buletin

ajutor cu un Honda Shadow VLX din '94

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #15073 prin manual-mecanic
Ajutor cu un Honda Shadow VLX din '94 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am o problemă cu o motocicletă Honda Shadow VLX din '94 și trebuie să repar sistemul de semnalizare, dar nu găsesc nicio schemă electrică sau listă de piese. Cred că sistemul este cel care face ca luminile să pâlpâie (blițul), dar nu știu unde este sau cum să-l testez. Nu sunt mecanic, am cunoștințe de electronică, dar îmi place mecanica și de obicei verific și demontez motocicletele familiei mele. Așadar, dacă mă puteți ajuta, aș aprecia. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15106 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu un Honda Shadow VLX din '94
când pui pisicile sau hazzarul scoate vreun sunet sau nu funcționează?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15178 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu un Honda Shadow VLX din '94
Nu scoate niciun sunet, cred că e de la intermitent, dar nu știu unde e, cum e pe bicicleta asta?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15188 prin manual-mecanic
Ar trebui să urmărești firele ca să afli. Personal, nu știu unde se află, dar nu ai prea multe locuri unde să cauți. Caută doar o licărire și asta e tot. Dacă nu, urmărește firele, îmi pare rău.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15231 prin manual-mecanic
Ok, să presupunem că am găsit deja unde este intermitența, cum o testez cu un tester care măsoară tensiunea, curentul, continuitatea, rezistivitatea, capacitatea, henrii (bobinele), nu știu care sau ce ar trebui să facă, ați putea să-mi explicați cum se testează intermitența?