Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ LA INJECȚIE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #14963 prin manual-mecanic
PROBLEMĂ LA INJECȚIE Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aș aprecia foarte mult ajutorul dumneavoastră. Am un Terrano din 93 cu motor TD27 și cutie de viteze automată. Problema este că l-am trimis la un service pentru reparații din cauza unor scurgeri de combustibil din partea superioară a pompei de injecție. Au înlocuit garniturile și nu mai pierde combustibil, dar motorul a pierdut din putere, iar consumul de combustibil a crescut considerabil. Când l-am folosit în aceste condiții, transmisia se supraîncălzea când o împingeam în pantă. Am schimbat uleiul și filtrul de transmisie fără probleme majore, dar nu o mai apes la fel de tare.
Am demontat și injectoarele pentru a le verifica pe un banc de testare și au ieșit cu multă acumulare de carbon. În final, aș vrea să știu dacă pompa a pierdut o parte din calibrare și care este reglajul ei, ca să pot verifica dacă a fost deplasată.
----
Ce este debitmetrul? Are vreo legătură cu problema mea?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #14964 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: PROBLEMA INJECȚIEI
desigur că are,

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #14966 prin manual-mecanic
da, are legătură cu asta!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #14982 prin manual-mecanic
Evident că debitmetrul este important, deoarece semnalul pe care îl transmite este cantitatea de combustibil pe care computerul o injectează în motor, așa că fii atent la asta. Acum întrebarea mea este, pompa ta de motorină este o pompă relativă sau liniară?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #14983 prin manual-mecanic
Îmi pare rău, dar în ceea ce privește calibrarea, acestea se efectuează pe bancuri speciale și nu se fac manual, așa că trebuie să o demontezi și să o trimiți la calibrare, la fel ca injectoarele.