Căutare MDM

Buletin

INFORMAȚII DESPRE ASTRA AUTOMATIC DIN 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #14951 prin manual-mecanic
INFORMAȚII DESPRE ASTRA AUTOMATIC DIN 2002 Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni!! Sunt pe cale să cumpăr un Astra automat din 2002. Ce îmi recomandați să verific? De asemenea, ce părere aveți despre această mașină? Mulțumesc!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #14975 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: INFORMAȚII DESPRE ASTRA AUTOMATIC DIN 2002
Astra nu este un vehicul de pâine, de fapt mecanica sa nu este complicată și are performanțe și eficiență bune, în versiunea sa automată și luând ca parametru un motor de 1.6, deoarece nu menționezi ce motor are, are defecțiuni normale, cum ar fi senzorul de temperatură și senzorul de oxigen, care sunt cele care se defectează cel mai des, trebuie să fii foarte atent cu transmisia automată, deoarece repararea ei este foarte scumpă, atât de mult încât dacă vehiculul are peste 150-000 de kilometri este mai bine să nu o cumperi. dar este o mașină fidelă și restul depinde doar de manevrarea și îngrijirea ei.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #15077 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: INFORMAȚII DESPRE ASTRA AUTOMATIC DIN 2002
Mulțumesc, prietene, pentru sfatul tău! Mașina are de fapt 166.000 km. Nu am cumpărat-o eu!