Căutare MDM

Buletin

Consumul de ulei la Renault Kangoo 1.9d

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #14916 prin manual-mecanic
Consumul de ulei la Renault Kangoo 1.9d Publicat de manual-mecanica
Salut, vreau să știu dacă cineva mă poate ajuta cu asta. Kangoo-ul meu 1.9d din 2001 consumă 1 litru de ulei la fiecare 400 km. Capacul a fost înlocuit cu supape și garnituri noi și tot consumă combustibil. Nu scoate fum și nu curge, iar cilindrii sunt în stare bună de funcționare. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #14925 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Consumul de ulei la un Renault Kangoo 1.9d
Salut Sergio, capacul a fost reparat complet. Au înlocuit ghidajele supapelor? Spune-ne mai multe ca să te putem ajuta. Cu cele mai bune gânduri. :cheer:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #14929 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Consumul de ulei la un Renault Kangoo 1.9d
CAPACUL, VALVELE ȘI GHIDAJELE SUNT NOI, NIMIC REPARAT. MULȚUMESC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #14943 prin manual-mecanic
Uneori, motoarele diesel abia dacă scot fum când ard ulei (în funcție de cantitatea de ulei introdusă în cilindri și de aerul disponibil în acel moment).

Ceea ce încerc să spun este că, dacă ați reparat deja chiulasa, mă surprinde faptul că nu ați măsurat mai întâi presiunea compresiei în cilindri pentru a vedea dacă există segmenți de piston crăpați sau blocați.

Mai mult, odată cu chiulasa scoasă, este aproape ușor să deschideți carterul și să scoateți pistoanele de sus, chiar dacă este doar pentru a arunca o privire. Acum va trebui să ridicați din nou chiulasa pentru a verifica ceva ce „nu știm sigur”.

Cu cele mai bune gânduri și îmi pare rău că vă bat la cap...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #15006 prin manual-mecanic
Trebuie să măsori compresia, prietene, e mult pentru un F8Q... motorul ăla pierde mult doar din cauza garniturilor supapelor și a garniturilor gâtului spate.