Căutare MDM

Buletin

baterie cu scânteie

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14865 prin manual-mecanic
Baterie Spark Postat de manual-mecanica
Am un Chevrolet Spark din 2005. Am cumpărat bateria Chevrolet acum aproximativ un an și jumătate. Am dus-o la service să schimb manetele schimbătorului de viteze, iar când a venit mecanicul să o testeze, mi-a spus că s-a blocat. Când a verificat, mi-a spus că bateria i-a ieșit cu mâna. Ceea ce mi se pare ciudat este că mecanicul a deteriorat-o, dar întreb forumul: Cât poate dura o baterie și ce întreținere ar trebui făcută? Cât de des? Întreb asta pentru că în ultimul an și jumătate nu am făcut niciodată nimic la baterie și am condus doar 25.000 km. Doar de două ori a murit pentru că am lăsat luminile aprinse. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14870 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Baterie Spark
Salut prietene, bateriile de aici au o garanție de un an și cea mai lungă durată de viață este de un an și jumătate, așa că a ta probabil a ajuns la sfârșitul duratei de viață utilă. În orice caz, încearcă să o încarci și vezi cum răspunde. Cu cele mai bune gânduri. :cheer:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14879 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Baterie Spark
Durata de viață a unei baterii normale este de aproximativ doi ani. Nu este necesară nicio întreținere în afară de verificarea nivelului bateriei. Faptul că se descarcă complet și apoi revine la viață îi scurtează și durata de viață. Ceea ce nu mi-e clar este de ce se spune că e bateria. Din câte am înțeles, mecanicul tău a oprit vehiculul în timp ce se mișca sau nu? Dacă răspunsul tău este da, bateria nu are nicio legătură cu asta, ci mai degrabă alternatorul.