Căutare MDM

Buletin

schimbarea vârfurilor casetei de direcție la un Mazda 323F

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
18 ani acum 2 săptămâni #1485 prin manual-mecanic
Bună dimineața tuturor...

Aș vrea să știu dacă trebuie să demontez caseta de direcție sau fuzeta pentru a o schimba sau dacă o pot schimba fără să o demontez.

Mazda 323F, model 97, casetă hidraulică.

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
18 ani acum 2 săptămâni #1488 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Înlocuirea capetelor casetei de direcție la un Mazda 323F
Ce înțelegi prin capete de bară de direcție? Rolele sferice care leagă coloana de direcție de fuzete sau rotilele din interiorul cremalierei și știfturilor care transmit mișcarea către tijele de direcție?

Pare o glumă... Dacă sunt rotilele exterioare, cele care se conectează la fuzete, nu trebuie să scoți cremaliera. Totuși, dacă sunt cele care merg între cremalieră și fuzete, cred că trebuie să scoți cremaliera pentru a le scoate.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
18 ani acum 6 zile #1531 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Înlocuirea capetelor casetei de direcție la un Mazda 323F
Mulțumesc Megabeat_1, da, acolo e capacul de praf... Am căutat informații și se pare că nu e necesar să scoți fermoarul...

Mulțumesc pentru răspuns.