Căutare MDM

Buletin

Electric

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #14825 prin manual-mecanic
Electric Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor și vă mulțumesc că v-ați făcut timp să mă ajutați, problema mea este următoarea: clapeta lunetei dreapta spate nu mai voia să se deschidă, este de la un Grand Voyager mexican din '98, am demontat comenzile, totul pare să fie în regulă, dar nu are curent la motorul clapetei și în cutia de siguranțe care este sub bord nu este nimeni care să-mi spună că este al acelui motor de geam.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #14857 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Electricitate
Ai verificat continuitatea firelor care merg de la ușă la modulul regulatorului de geam?

Pentru că, dacă toate geamurile funcționează, cu excepția acestuia, primul lucru de făcut este să alimentezi motorul extern pentru a vedea dacă geamul se ridică și coboară. Al doilea lucru de făcut este, dacă funcționează, să verifici firele și masa în caz că este ceva slăbit.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #14874 prin manual-mecanic
OK. O să verific așa cum ai menționat și o să postez rezultatele. Îți mulțumesc foarte mult pentru contribuție.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #15091 prin manual-mecanic
Prietene, în general pe partea șoferului există o comandă pentru a controla celelalte geamuri, dacă da, verifică dacă există tensiune pentru geamul respectiv. Îți doresc mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #15144 prin manual-mecanic
Am avut aceeași problemă, doar că mașina mea este un Pontiac, dar și ea s-a stricat și a existat continuitate și tot ce trebuia. Am demontat comutatorul și l-am spălat foarte bine. Se pare că era murdar, pentru că funcționa deja. Poate ai putea încerca să verifici dacă nu cumva este și murdar. Sper să-l repari și pe al tău curând. Cu stimă.