Căutare MDM

Buletin

Isuzu Rodeo 2004

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14824 prin manual-mecanic
Isuzu Rodeo 2004 Publicat de manual-mecanica
Salutări tuturor membrilor comunității. Aștept cu nerăbdare sugestiile voastre. Soacra mea are un Isuzu Rodeo din 2004. Recent a făcut o călătorie de două ore. După acest timp, a simțit că mașina pierde din putere și un indicator galben de pe bord a afișat mesajul „Putere redusă”. A doua zi dimineață, mașina funcționează perfect. Întrebarea mea este următoarea: Plecăm în vacanță și vrem să facem o călătorie de patru ore în interiorul țării. Teama mea este că problema va reveni. Nici măcar nu știu ce înseamnă puterea redusă pentru performanța mașinii.

Salutări tuturor.
Mulțumesc oricui este suficient de amabil să mă ajute.
Dumnezeu să vă binecuvânteze din plin.
Edwin Mudarra,

Anunțuri Columbus, Ohio

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14858 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Isuzu Rodeo 2004
Puterea redusă ar putea fi cauzată de martorul luminos de defecțiune a motorului, care indică o defecțiune a componentelor electronice care controlează motorul.

Când se întâmplă acest lucru, ECU are un program de defecțiuni care vă permite să conduceți până la service. Desigur, mașina nu va mai avea puterea pe care o avea înainte de apariția defecțiunii, deoarece ECU nu îi permite să dezvolte puterea maximă pentru a preveni daune suplimentare.

La service, vor rula un scaner, vor verifica cauza defecțiunii și o vor remedia, iar martorul luminos nu se va mai aprinde.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14859 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Isuzu Rodeo 2004
Mulțumesc pentru sugestii. Vom vedea ce arată scanerul.
Cu cele mai bune gânduri,
Edwin.