Căutare MDM

Buletin

Isuzu Rodeo 2004

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14824 prin manual-mecanic
Isuzu Rodeo din 2004. Publicat de manual-mecanica
Salutări tuturor membrilor comunității. Aștept din nou contribuțiile voastre pertinente. Soacra mea are un Isuzu Rodeo din 2004. Recent, a făcut o călătorie de două ore; după aceea, a simțit că mașina pierde din putere și un indicator galben „Putere redusă” a apărut pe bord. În dimineața următoare, mașina funcționa perfect. Întrebarea mea este următoarea: mergem în vacanță și vrem să facem o excursie de patru ore în interiorul țării; îngrijorarea mea este că problema ar putea reapărea. Nici măcar nu știu ce înseamnă „Putere redusă” în legătură cu funcționarea mașinii.

Mulțumesc oricui mă poate ajuta.
Dumnezeu să vă binecuvânteze
pe toți Edwin Mudarra,

Anunțuri din Columbus, Ohio

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14858 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Isuzu Rodeo 2004
Martorul luminos „Putere redusă” ar putea fi indicatorul de defecțiune a motorului, care indică o defecțiune a unității de control a motorului (ECU).

Când se întâmplă acest lucru, ECU are un cod de eroare care vă permite să mergeți la un service auto. Desigur, mașina nu va avea aceeași putere pe care o avea înainte de apariția defecțiunii, deoarece ECU nu îi permite să își dezvolte puterea maximă pentru a preveni daune suplimentare.

La service auto, vor folosi un scaner pentru a verifica ce a cauzat defecțiunea și a o remedia, iar martorul luminos nu se va aprinde din nou.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14859 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Isuzu Rodeo 2004
Mulțumesc pentru sugestii. Vom vedea ce arată scanerul.
Cu cele mai bune gânduri,
Edwin.