Căutare MDM

Buletin

lucas pompa injector citroen xsara 1900 d

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14822 prin manual-mecanic
Bună ziua, am un Xsara din 1900 d care pierde motorină prin pompa de injecție. Aș avea nevoie de o defecțiune la acest tip de pompă pentru a afla de unde curge sau, dacă ați avut vreodată ocazia, poate cineva să-mi spună de unde ar putea curge.
Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14831 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Pompă de injecție Lucas pentru un Citroen Xsara 1900 d
Dacă îmi amintesc bine, acele pompe au o fereastră de inspecție pe partea care dă spre bloc și prin ea curg, dacă îmi amintesc bine.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14854 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Pompă de injecție Lucas pentru un Citroen Xsara 1900 d
Pompele Lucas prind joc în jurul axului manetei de accelerație și pierd motorină prin bucșa care ține acel ax (jocul se datorează uzurii bucșei).

Soluția este să o demontezi și să cumperi un kit de reparare a pompei și, dacă este posibil, să o calibrezi pe bancă.

Ori asta, ori o schimbi, ori o casetezi... (în funcție de bani)

și în mod normal jocul apare după 200.000 km.

Sper că te-am fost de ajutor.