Căutare MDM

Buletin

Strut McPherson

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14779 prin manual-mecanic
Lonjeroane McPherson Publicat de manual-mecanica
Salut, ei bine, demontez amortizorul față de la o Mazda 626 și e aproape gata, dar lipsește piulița superioară care se rostogolește odată cu amortizorul. Am reușit deja să o rotesc, dar am ajuns într-un punct în care nu o mai pot prinde. Am încercat și să o desfac ca să scot piulița, dar nu se desprinde. Mai aveți vreun sfat despre cum să scot piulița respectivă? Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14787 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Amortizor McPherson
Salut, ce mai faci?
Se întâmplă ocazional, dar majoritatea amortizoarelor au un sistem la capătul axului care poate fi blocat și eliberat cu uneltele potrivite. Totuși, dacă amortizorul urmează să fie înlocuit, îl poți ține cu o unealtă „gator” de pipă pentru a-l înlocui.
Mult succes...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14793 prin manual-mecanic
Ceea ce spune Victor e adevărat, dar ai mare grijă la arc, asigură-te că e bine legat, ferm comprimat cu gheare sau orice unealtă ai pentru că dacă sare poți face multe pagube, iar pe cel nou nu-l poți fixa cu un caiman, ci doar pe cel vechi pentru că dacă îl zgârii nu va mai funcționa.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14800 prin manual-mecanic
Mulțumesc, o voi face... orice, spune-mi, mulțumesc.