Salut, o zi frumoasă tuturor. În primul rând, vă mulțumesc pentru informațiile pe care le oferiți și pe care le distribuiți cu generozitate pe pagină. Sunt foarte bune.
Ei bine, problema mea este următoarea:
am cumpărat un Corsa sedan, an 2003, standard, cel cu geamuri, oglinzi și portbagaj electric, dar, pentru că nu l-am verificat nu am observat că unul dintre geamuri nu cobora (cel din spatele șoferului), și ei bine, cineva care lucrează în electronică vrea să-l repare, am demontat portiera, am ajuns la motorul de ridicare a geamului, l-am alimentat cu o sursă externă și urcă și coboară normal, lin, prima dată am verificat tensiunea, dar când am apăsat pe comutatoarele ușilor (cel principal și cel de pe ușă în sine) am măsurat-o cu un voltmetru și nu ajunge nimic la motor, de aceea l-am alimentat extern, detaliul este că am rămas acolo, din moment ce nu am o schemă de demontare sau electrică sau de amplasare, mi-au împrumutat una, am verificat siguranțele, toate bune, menționează mai multe module de ridicare a geamurilor, pe care le-am verificat, dar nimic, rămâne la fel, nu am găsit de unde provin cablurile care alimentează motorul.

Dacă cineva are aceste informații, aș aprecia anticipat. Deja mă scoate din minți, pentru că încerc de 20 de zile și nu am găsit nimic, și nu vreau să-l demontez prostește...
Cu stimă.