Căutare MDM

Buletin

Problemă cu ventilatorul de climatizare/încălzire pe Renault Megane

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14747 prin manual-mecanic
Bună ziua, problema mea este că ventilatorul de aer condiționat/încălzire nu a funcționat de câteva zile. Verificând circuitul, văd că nu am masă la modulul electronic care controlează viteza sau la releul care alimentează circuitul (partea bateriei). Prin realizarea unei punți cu un cablu și conectarea la masă a circuitului, funcționează.
Uitându-mă la schema de conexiuni, aceste cabluri merg la o conexiune marcată „AV” și la o priză de masă marcată „MJ” (Împământare electrică, picior dreapta față). Cu toate acestea, nu le pot localiza în mașină. Poate cineva să-mi spună unde sunt aceste conexiuni?

Cu cele mai bune gânduri,
Santiago

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14751 prin manual-mecanic
De obicei, este situat deasupra piciorului stâng al șoferului sau, din fericire, pe puntea transversală a torpilei, în funcție de an.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14772 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns și vom vedea dacă avem noroc cu localizarea.

Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14833 prin manual-mecanic
Salut Santiago, conexiunea la masă pe care o cauți este sub PLASTICUL PILARULUI FAȚĂ DREAPTĂ. Trebuie să o ridici cu grijă, deoarece are niște cleme, iar în colțul de jos al ușii din dreapta, sub bord, există un șurub de 8 mm care ajustează masa.