Căutare MDM

Buletin

Am nevoie urgentă de ajutor

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14829 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Urgent II
Salut, mulțumesc tuturor pentru sfaturi, eu sunt tipul cu Hyundai Elantra din 2000, am verificat ce mi-ați spus și e în regulă, s-a cam abătut puțin, acum când am jumătate de rezervor sau mai mult, accelerezi și ridici puțin piciorul simt că e blocat și se oprește, dar dacă ai mai puțin de jumătate de rezervor nu-mi face probleme, într-adevăr mașina asta e o avere pentru mine și devine o bătaie de cap. Ajutați-mă vă rog.. [img/]

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14832 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Am nevoie urgentă de ajutor II
E ușor ce spui tu, toată problema trebuie să fie pompa, pentru că având jumătate de rezervor funcționează bine și cu mai mult nu, nu prea are sens să dai vina pe o altă componentă, verifică din nou dar făcut bine, poate se supraîncălzește pompa sau se îneacă, verifică.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14839 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am nevoie urgentă de ajutor
Bună ziua.
Situația pare complicată. Dar este foarte apropiată de cauza menționată de kikemec. Totuși, am putea fi mai siguri. Sper să putem măsura presiunea combustibilului în galeria de injecție în condițiile în care apare defectul pentru a determina dacă este din cauza unei pierderi de presiune sau a unei suprapresiuni. Sper că puteți. Ca să fiu mai sigur.
Mult succes...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14851 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Urgent II
Hei, ai verificat dacă pompa de combustibil nu este înfundată?
Verifică injectoarele, distribuitorul, sincronizatorul.
Probabil este o problemă pur electrică. Tocmai am avut o problemă similară cu un Golf, un Jetta și un Atos.
Am schimbat pompa de combustibil la unul, computerul la altul, iar ultimul a fost carburatorul. Verifică ce ți-am spus în această ordine și sigur vei găsi defectul. Uneori, dacă ventilatorul nu este conectat corect sau bornele lui sunt stricate, turațiile scad și vehiculul stagnează. Spală rezervorul de benzină.B)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14855 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am nevoie urgentă de ajutor
Ai verificat orificiul de ventilație și degazarea canistrei?

Nu este prima dată când un rezervor acumulează presiune din cauza unei canistre înfundate și începe să cauzeze o mulțime de probleme.

Verifică și electrovalva canistrei, deși dacă se defectează, va apărea un cod de eroare pe unitatea de control.

Cu cele mai bune urări.