Căutare MDM

Buletin

Chevrolet Combo Diesel 1.7 Electronic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14810 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Chevrolet Combo Diesel 1.7 Electronic
Bună ziua, am primit mesajul tău. Ai dreptate, motorul este un diesel electronic de 1.3. Mi s-au dat informații greșite. Cum pot obține informații despre sincronizare (tuning) pentru motorul diesel 1.3 CDTI de la Chevrolet Combo? Îți mulțumesc pentru timpul acordat. Să fii sănătos.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14811 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Chevrolet Combo Diesel 1.7 Electronic
Salut Victor, motorul este un diesel 1.3 CDTI. Ai informațiile? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14813 prin manual-mecanic
Bună ziua.
În ceea ce privește distribuția la 1.3, vă pot spune că se folosesc scule speciale pentru blocarea arborilor cu came și a arborelui cotit. Chiulasa are dopuri unde sunt instalate sculele, iar pe arborele cotit acestea sunt amplasate lângă volantă. Există și o sculă pentru blocarea întinzătorului de lanț. Un alt lucru pe care îl pot adăuga este că șurubul amortizorului este cu filet stânga. De asemenea, cred, dar nu sunt sigur, că trebuie demontat baia de ulei.
Mult succes...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14826 prin manual-mecanic
Bună Victor, am primit mesajul tău, îți mulțumesc pentru contribuție și informații, sunt foarte recunoscător, sper că ești bine.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14827 prin manual-mecanic
Salut megabeat_1, am primit mesajul tău, ai dreptate, motorul este un 1.3 diesel CDTI, cum pot obține te rog informațiile de care am nevoie și dacă ai și defecțiunea motorului, mi-ar fi de asemenea foarte utilă, deoarece am găsit motorul demontat, îți mulțumesc pentru ajutor, dă-ți bine.