Căutare MDM

Buletin

probleme cu Corolla mea din '91.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14834 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: probleme cu Corolla mea din '91.
Salut, îți spun că am curățat supapa pe care mi-ai recomandat-o (IDLE) și mi-a dat rezultate magnifice, și spun magnifice pentru că vehiculul se simte ca niciodată, ok, până în acel moment totul a fost bine, apoi am simțit că se defectează din nou și am avut aceeași problemă ca înainte dar mai puțin brusc decât înainte, adică cred că soluția va fi să o înlocuiesc... ce părere ai?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14837 prin manual-mecanic
Bună ziua. Mă bucur să aud că ai obținut un rezultat bun, dar înainte de a te decide să o înlocuiești, încearcă să cureți întregul sistem de admisie unde este amplasată. Problema s-ar putea să nu fie supapa în sine, ci mai degrabă contaminarea din conducte. De asemenea, deconectează bateria pentru câteva minute, astfel încât ECU-ul să se poată reseta și să nu mai recunoască defectul.
Mult succes...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15193 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru tot Victor, îmi pare rău că nu ți-am răspuns să-ți spun cum a funcționat sfatul tău pentru mine, dar aveam probleme cu conexiunea la internet. Am vești bune, după ce mi-am curățat vehiculul este super stabil și funcționarea nu este deloc alterată, cu alte cuvinte este ca nou, problema este rezolvată, ajutorul tău a fost excelent, de aceea îți mulțumesc pentru că oameni ca tine fac lucrările mecanice mai fezabile, îți mulțumesc mult.