Căutare MDM

Buletin

Presiunea apei la Toyota

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14672 prin manual-mecanic
Presiunea apei la Toyota Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am un Toyota turbo diesel de 3.0 litri care, după 3000 rpm, aruncă toată apa din rezervorul de recuperare. Dacă îl țin la viteze de oraș, nu am probleme nici cu temperatura, nici cu consumul de apă. Am schimbat capacul radiatorului și termostatul, am curățat radiatorul și este tot la fel. Orice informație ar fi apreciată. Îmbrățișări, Julio.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14681 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Presiunea apei la Toyota
Cel mai probabil este garnitura chiulasei, care este deja sub presiune mare și pierde presiune în sistemul de răcire. Aș verifica asta, dar mai întâi, o întrebare: ventilatorul funcționează corect la presiune mică și mare?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14684 prin manual-mecanic
Mulțumesc, asta e singurul lucru pe care trebuie să-l încerc. Ventilatorul se potrivește perfect. Îmbrățișări, Julio.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14754 prin manual-mecanic
Sunt de acord cu Kikemec, e foarte posibil să ai o garnitură de chiulasă defectă și să ai scurgeri de gaze de compresie în sistemul de răcire.

Un alt lucru de verificat, și verificat înainte de orice altceva, este dacă termostatul este complet deschis. Uneori se deschide doar parțial, iar pentru intervale de putere mici (ciclu urban), debitul de apă pe care îl permite este suficient, dar când mergi pe teren accidentat, face ca motorul să se supraîncălzească și apa să fiarbă.

Cu cele mai bune gânduri.