Căutare MDM

Buletin

Nissan Sentra din 2001 zdrăngănește

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14670 prin manual-mecanic
Zgomot la Nissan Sentra din 2001 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am o mică problemă cu mașina asta. Funcționează foarte bine la viteze mici, dar când o conduci, începe să zdrăngănească în orice situație care necesită puțină putere din partea motorului.
Mașina este automată.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14706 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Zgomotul mașinii Nissan Sentra din 2001
Bună seara,
aș dori să răspund mai întâi la o altă întrebare. Ați efectuat vreun tip de inspecție sau reparație până acum?
Dacă nu, efectuați un test de accelerație la ralanti, fără treaptă de viteză. Dacă rezultatul este pozitiv, inspectați sistemul de aprindere. Ar putea fi o bujie, un fir, un disc sau capacul distribuitorului sau o bobină care cauzează problema. Spuneți-ne cum evoluează.
Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14710 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Zgomotul mașinii Nissan Sentra din 2001
Hei Victor, mulțumesc că ai răspuns la întrebare.
Și pe baza întrebării tale, tocmai am înlocuit ECU-ul la această mașină, deoarece ieșirile care trimit impulsuri către bobine erau deteriorate. Dar am avut deja problema cu detonația înainte.
Ei bine, după efectuarea mai multor teste pe care le-ai indicat, am descoperit o problemă cu compresia în pistoane și credem că aceasta este cauza principală a problemei, deoarece diferența dintre pistoane este destul de semnificativă:
piston 1: 140 psi;
piston 2: 140 psi;
piston 3: 70 psi;
piston 4: 50 psi.
Mulțumesc. Sper că aceste informații ajută pe altcineva.
Mulțumesc tuturor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14720 prin manual-mecanic
Bună ziua, pe baza informațiilor pe care le-ai furnizat în postare, probabil ai o garnitură de chiulasă arsă între cilindrii cu cea mai mică compresie. Asta înseamnă că mașina a funcționat cu contactul oprit (avans la aprindere prea mare). Cu stimă.