Căutare MDM

Buletin

Cremalieră și pinion Nissan Sentra din 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14665 prin manual-mecanic
Cremalieră și pinion Nissan Sentra 2001 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor...
Tocmai mi-am cumpărat un Nissan Sentra din 2001. Părea a fi în stare perfectă, dar după câteva zile, a apărut un zgomot pe puntea față, mai ales când există vreo adâncitură pe drum sau când conduc pe suprafețe neasfaltate. Volanul începe și el să tremure la 90 km/h (55 mph). E foarte ușor, dar tremură. Cred că e uzură la cremalieră. Am ridicat ambele părți și nu a fost joc. Cred că ar putea fi uzură la cremalieră sau vreun defect de la o lovitură. Este posibil să se regleze cremaliera?
Mulțumesc anticipat,
Gonzalo.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14666 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Cremalieră și pinion Nissan Sentra 2001
Salut, ce se întâmplă
cu cremaliera și pinionul?
Dar nu cred că asta e cauza a ceea ce se întâmplă cu tine în mașină.
Transmisia este mecanică sau hidraulică?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14669 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Cremalieră și pinion Nissan Sentra 2001
E adevărat ce spui, nu e din cauza cremalierei, ar trebui să verifici echilibrarea anvelopelor sau a roților pentru probleme cu vibrațiile și zgomotul, ar putea fi o componentă a suspensiei, verifică placa articulației sferice și amortizoarele.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14671 prin manual-mecanic
Presupun că cutia de direcție e hidraulică.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14693 prin manual-mecanic
Bună ziua.
Pentru a stabili dacă este hidraulic, îl puteți identifica mai întâi în timp ce conduceți, când nu încercați să direcționați. O altă modalitate de a verifica este dacă pompa de servodirecție este situată în partea din față a motorului, lângă alternator.
Mult succes.