Căutare MDM

Buletin

Fordul meu Fiesta e cam rapid.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14643 prin manual-mecanic
Fordul meu Fiesta este puțin cam rapid. Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața,

salut prieteni, vă rog, aș vrea să știu ce ar trebui să fac. Se pare că mașina mea, un Ford Fiesta din '99, este puțin accelerată, și cum acest model nu are turometru, este puțin mai complicat. Aș vrea să știu cum pot rezolva această problemă reducând puțin turațiile, astfel încât mașina să nu se simtă atât de accelerată... Vă mulțumesc anticipat și sper în ajutorul vostru cât mai curând posibil, vă mulțumesc...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14649 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ford Fiesta mea este puțin cam rapidă
Verifică unde se termină cablul, există un șurub de reglare. Ideea e să nu-l miști niciodată, dar dacă vrei să o faci, fă-o la stânga, coboară, la dreapta, urcă. Cred, pe baza a ceea ce spui, că ar trebui să verifici dacă există scurgeri de aer. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14663 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ford Fiesta mea este puțin cam rapidă
Bună ziua.
Aveți vreo evidență a momentului în care a început defectul? Adică, dacă apare după o reparație sau ceva de genul acesta, ca să vă putem îndruma mai bine. Se întâmplă întotdeauna, fie la rece, fie la cald, vă rugăm să ne anunțați.
Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14818 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor, dar am găsit deja problema. Se pare că mecanicul pe care l-am primit a lăsat slăbită clema tubului de aer și dintre cele 4 șuruburi de pe capacul filtrului de aer a lăsat slăbite 3. Din cauza asta intra mult aer în mașină și din cauza asta accelerația. Dar acum vă spun că am o problemă mult mai serioasă. Se pare că o bujie se îmbibă cu ulei, motiv pentru care mașina trece ulei prin acel piston, ceva foarte grav. Dar ciudat este că, aparent, pistonul nu funcționează, deoarece atunci când scot cablul de înaltă tensiune, mașina nu dă rateuri, ca și cum acel cilindru nu ar funcționa. Ce ar trebui să fac... piesele de schimb vor fi foarte scumpe, deoarece știu că trebuie să trimit acel piston la șuruburi.......