Căutare MDM

Buletin

Aerul condiționat funcționează doar când sunt pe autostradă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14626 prin manual-mecanic
Mulțumesc anticipat. Am un Scenic 2.0 dci. Aerul condiționat suflă aer rece doar când conduc pe autostradă sau cu viteze de 70 km sau mai mult. Când conduc în oraș sau sunt oprit, nu suflă aer rece. Am verificat încărcarea și este corectă și funcționează perfect la acele viteze. Ce ar putea fi în neregulă? Mulțumesc. Aștept cu nerăbdare ajutorul dumneavoastră.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14629 prin manual-mecanic
Dacă funcționează doar la viteza respectivă, înclin să cred că primești aer doar din exterior, ca și cum ai avea opțiunea sau figura unei săgeți pe panoul de control care intră prin capotă și că aerul condiționat nu funcționează niciodată și nu funcționează la viteza respectivă. Reține că aerul condiționat funcționează doar cu geamurile închise.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14631 prin manual-mecanic
verificați dacă ventilatoarele condensatorului funcționează

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14843 prin manual-mecanic
Bună ziua,

ar trebui să verifici compresorul, s-ar putea să fie defect.