Căutare MDM

Buletin

Renault Megane nu recunoaște cheia

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
18 ani acum 4 săptămâni #1460 prin manual-mecanic
Renault Megane nu recunoaște cheia. Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, profit de ocazie să vă salut pe toți, tocmai am ajuns, nu știam de acest forum,

un Renault Megane model 2000 full diesel a ajuns la atelierul meu, martorul de bord clipește indicând că cheia nu este recunoscută, bineînțeles că pun întrebarea din moment ce nu am scaner, există o siguranță? și unde, în cutia aceleiași nu găsesc nicio, asta s-a întâmplat dintr-un moment în altul și cu ambele chei în același timp... conform proprietarului... ceva ce trebuie să luăm mereu cu penseta....

Cheia are un transponder dreptunghiular cu o mică tăietură într-unul din vârfuri, nu este cea similară cu o tăietură mai pronunțată,

este un Renault Megane model 2000 full diesel, argentinian,
Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
18 ani acum 4 săptămâni #1461 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale la subiectul rezolvat
Salut tuturor, am găsit deja motivul, la modelul respectiv, citirea cheilor este deprogramată, este faza 1 și recunoaște ca faza 2, conform informațiilor pe care mi le-au dat, se rezolvă cu un scaner, făcându-l să recunoască noile chei, dar cu siguranță în scurt timp problema va apărea din nou, sau se face o nouă pereche de chei dintr-o altă fază și problema se va rezolva, ei bine, totul foarte scump pentru client.

Pe zi ce trece mașinile sunt mai complicate cu ideea că ajung în service-ul oficial, în curând va trebui doar să strângem niște șuruburi și nimic altceva. Mulțumesc tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 10 luni #1703 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Renault Megane nu recunoaște cheia

Salut prieteni, profit de ocazie să vă salut pe toți, tocmai am ajuns, nu știam de acest forum,

un Renault Megane model 2000 full diesel a ajuns la atelierul meu, martorul de bord clipește indicând că cheia nu este recunoscută, bineînțeles că pun întrebarea din moment ce nu am scaner, există o siguranță? și unde, în cutia aceleiași nu găsesc nicio, asta s-a întâmplat dintr-un moment în altul și cu ambele chei în același timp... conform proprietarului... ceva ce trebuie să luăm mereu cu penseta....

Cheia are un transponder dreptunghiular cu o mică tăietură într-unul din vârfuri, nu este cea similară cu o tăietură mai pronunțată,

este un Renault Megane model 2000 full diesel, argentinian,
Mulțumesc anticipat.

Bună dimineața din Mexic.

Sistemul de aprindere este format din 3 linii, cipul cheii, o antenă în partea de comutare, cutia decodorului și computerul, totul funcționează în serie.

În acest caz, decodorul tău trimite un semnal greșit de la cip la computer. Dacă îl scanezi, nu vei face decât să păcălești computerul și să te deruteze, ceea ce va duce la o nouă codificare. Se recomandă schimbarea imediată a decodorului.

salutări.