Căutare MDM

Buletin

Factor de compresie 4G15 pentru motorul Mitsubishi Lancer

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 săptămâni #14585 prin manual-mecanic
motorul Mitsubishi Lancer
Salut tuturor. Tocmai am cumpărat un Mitsubishi Lancer din 2006 cu motor 4g15 SOHC (1500cc) non-GDI. Sunt interesat să știu raportul de compresie, deoarece această informație este vitală pentru a ști exact ce cifră octanică ar trebui să aibă benzina pe care o furnizez. În prezent, o alimentez cu benzină de 90 octani, asigurându-mă că este Primax sau o altă calitate bună. Mașina funcționează foarte bine (fără zgomote) și are o putere bună, dar acest lucru s-ar putea datora faptului că, fiind cu injecție completă, ECU-ul reglează eficient procesul de aprindere. Ar fi minunat dacă aveți vreunul dintre voi un tabel care să arate rapoartele de compresie în funcție de cifra octanică. Mulțumesc! :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 săptămâni #14591 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Factor de compresie pentru motorul Mitsubishi Lancer 4G15
Nu am o diagramă, dar motorul ăla merge excelent cu 95 octani, și asta e ceea ce recomandă producătorul. Benzină fără plumb, desigur.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 săptămâni #14598 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Factor de compresie pentru motorul Mitsubishi Lancer 4G15
Mulțumesc, voi ține cont de asta.
:)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 săptămâni #14608 prin manual-mecanic
Bună ziua, ți-aș spune să folosești benzină cu cifră octanică 95 sau 97. Raportul de presiune al motorului 4G15 cu injecție electronică cu 12 supape este de 10 la 1. Cu stimă.