Căutare MDM

Buletin

Factor de compresie 4G15 pentru motorul Mitsubishi Lancer

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #14585 prin manual-mecanic
Salut tuturor. Tocmai am cumpărat un Mitsubishi Lancer din 2006 cu motor 4G15 SOHC (1500cc) (non-GDI). Sunt interesat să știu raportul de compresie, deoarece această informație este vitală pentru determinarea cifrei octanice corecte pentru benzina pe care o folosesc. În prezent, folosesc benzină cu cifre octanice de 90, de preferință Primax sau o altă marcă de bună calitate. Mașina funcționează foarte bine (fără detonații) și are o putere bună, dar acest lucru s-ar putea datora faptului că, fiind injectată, ECU reglează eficient procesul de aprindere. Ar fi minunat dacă vreunul dintre voi are un tabel cu rapoartele de compresie în funcție de cifrele octanice. Mulțumesc! :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #14591 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema : FACTOR DE COMPRESIE 4G15 MOTOR MITSUBISHI LANCER
Nu am o diagramă, dar motorul ăla merge excelent cu benzină cu cifră octanică de 95, așa cum recomandă producătorul. Benzină fără plumb, desigur.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #14598 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema : FACTOR DE COMPRESIE 4G15 MOTOR MITSUBISHI LANCER
Mulțumesc, voi ține cont de asta.
:)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #14608 prin manual-mecanic
Bună ziua, ți-aș spune să folosești benzină cu cifră octanică 95 sau 97. Raportul de presiune al motorului 4G15 cu injecție electronică cu 12 supape este de 10 la 1. Cu stimă.