Căutare MDM

Buletin

Informații despre Nissan Xtrail

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14558 prin manual-mecanic
Informații despre Nissan Xtrail. Publicat de manual-mecanica.
Salut,

mă puteți ajuta? Am un Xtrail din 2006. Când umplu rezervorul de combustibil, indicatorul de nivel de pe bordul principal nu arată nivelul maxim. Care ar putea fi problema? Poate cineva care are manualul de service în spaniolă pentru Xtrail pe benzină să mi-l poată oferi?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14561 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Informații despre Nissan Xtrail
La început, ar putea fi vorba de ceva simplu, cum ar fi un indicator de nivel al combustibilului (flotorul din interiorul rezervorului care măsoară nivelul combustibilului) deteriorat sau înfundat.

Uneori, cursorul nu face contact corect, ceea ce face ca acul ceasului să se miște incorect sau să tresară în sus și în jos.

Alteori, axul se blochează și nu se ridică la suprafață, chiar și atunci când nivelul combustibilului este plin, ceea ce face ca acul ceasului să coboare.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14566 prin manual-mecanic
De asemenea, ar putea fi posibil ca pieptenele markerului să se uzeze la ultimele linii sau să nu facă contact. Un alt lucru este că, dacă s-au făcut recent reparații la pompă, este posibil ca piciorul plutitorului să se fi îndoit la scoaterea acestuia.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14568 prin manual-mecanic
Bună seara.
Cred că ar fi o idee bună să verifici tabloul de bord. Un test simplu pe care îl poți face este să conectezi la masă firul care vine de la senzor la rezervor, astfel încât bobina instrumentului să fie complet alimentată pentru câteva momente. Dacă atinge accelerația maximă, problema este la rezervor.
Mult succes...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14581 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult pentru comentarii, voi verifica ce este indicat.