Căutare MDM

Buletin

citroen xara picasso 1.8 benzina

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 săptămâni #14542 prin manual-mecanic
Citroen Xara Picasso 1.8 benzină Publicat de manual-mecanica
Trebuie să știu cum pot scoate pompa de combustibil din rezervor. Unde se află și cum fac asta?

Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 săptămâni #14557 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Citroen Xara Picasso 1.8 benzină
Pompa de combustibil se află în interiorul rezervorului de combustibil. Primul lucru de făcut este să goliți rezervorul, să ridicați partea din spate a mașinii cu cricul, să scoateți ultima secțiune a țevii de eșapament și să deconectați rezervorul.

După ce ați făcut toate acestea, în centrul rezervorului, în partea de sus, veți găsi o piesă rotundă cu un conector, care este indicatorul de nivel al combustibilului și pompa de combustibil, formând o singură unitate.

Trebuie să desfaceți tuburile de plastic de alimentare și de retur ale combustibilului către indicatorul de nivel al combustibilului și pompa de combustibil, să desfaceți conectorul, să rotiți piulița pentru a o slăbi (în sens invers acelor de ceasornic) și apoi să trageți piesa în sus.

De fapt, este destul de mult de lucru.

Cu cele mai bune gânduri

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 săptămâni #14596 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Citroen Xara Picasso 1.8 benzină
Mulțumesc foarte mult, mi-a fost de mare ajutor. Voi face ce mi-ai spus, sunt foarte recunoscător.

Mulțumesc.