Căutare MDM

Buletin

Niciun sunet de claxon

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14519 prin manual-mecanic
Claxonul nu sună. Publicat de manual-mecanica
Stimați domni, am o problemă cu claxonul la sedanul meu Mitsubishi Galant din 1995. Nu sună. L-am verificat și claxoanele par să funcționeze bine, dar nu există tensiune de la volan. Am deschis volanul și butoanele sunt în regulă, dar nici nu există alimentare de 12V.
Vă rog să mă ajutați cu sugestii și detalii despre cum pot demonta volanul pentru a verifica placa electronică din interior.
De asemenea, dacă îmi puteți oferi informații tehnice despre sistemul electric, vă rog.
Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14535 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Claxonul nu sună
Primul lucru este să testezi difuzoarele cu curent continuu pentru a vedea dacă sună, apoi verifică siguranțele și apoi releul înainte de a demonta ceva.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 săptămâni #14582 prin manual-mecanic
Aha, întreb despre claxonul meu, e un Neon din 2000. Când rotesc volanul, scoate un zgomot și știu că bate tare, se oprește și începe să sune din nou.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 săptămâni #14588 prin manual-mecanic
Trebuie să scoți capacul volanului (ai grijă dacă ai airbag) și să verifici dacă cablurile nu sunt slăbite sau strivite.