Căutare MDM

Buletin

Transmisie Ford Ranger 95 4x4

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14490 prin manual-mecanic
Transmisie Ford Ranger 95 4x4 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sper că cineva mă poate ajuta cu următoarea problemă cu această transmisie Ford Ranger 4x4 din '95.

Trebuie să înlocuiesc cilindrul ambreiajului, care este în interiorul transmisiei. Întrebarea mea este: Cum deconectez linia care alimentează cilindrul cu lichid sau va trebui să scot cilindrul, care este situat chiar sub pedala de ambreiaj? O altă opțiune ar fi să tai linia de alimentare și apoi să o reconectezi, dar nu cred că este cea mai bună modalitate de a face acest lucru, deoarece s-ar putea scurge lichid. Sper că cineva știe procedura de deconectare a cilindrului... Apreciez orice ajutor anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14515 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie Ford Ranger 95 4x4
Hei prietene, Ford Ranger-ul din orice an este alcătuit din pompa de ambreiaj și rulmentul hidraulic, nu există un cilindru în interiorul transmisiei ci rulmentul în sine, oricum în conducta care intră în cutia de viteze se vede un mic cuplaj, unde furtunul care intră se îmbină cu cilindrul pe care îl spui tu, (numele se poate schimba de la rulment hidraulic la cilindru în funcție de țara în care te afli unde te afli), în această îmbinare a țevii se introduce o unealtă care este ca un clește cu două semilune, îl introduci în îmbinare, îl miști puțin și apoi îl tragi înapoi și gata, dacă nu ai unealta poți introduce două semilune conice care se potrivesc dimensiunii și să efectuezi aceeași procedură, dacă nu ai altă opțiune decât să o tai poți face, dar încearcă să o faci într-o piesă vizibilă și ușor accesibilă pentru a verifica dacă există scurgeri și a le putea repara, dacă te ajută această piesă iese la fel ca filtrul de combustibil, este exact la fel.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14584 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie Ford Ranger 95 4x4
Salut. Mulțumesc pentru ajutor, Kikemec. De fapt, părea mai complicat decât era. Am înțeles deja cum se deconectează conducta hidraulică a ambreiajului. De fapt, nu există un cilindru conic în interiorul transmisiei, ci mai degrabă un rulment hidraulic, pe care aici îl numesc pompă hidraulică a ambreiajului sau actuator (ce nume). Mulțumesc foarte mult și e bine de știut că există locuri unde se poate găsi ajutor.