Căutare MDM

Buletin

Problemă cu Volkswagen Gol 93

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14486 prin manual-mecanic
Problemă cu Volkswagen Gol 93 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am o problemă cu butucii roților din spate de la Gol-ul meu. După câțiva kilometri, se slăbesc. Rulmenții sunt în regulă și filetul este în regulă. Nu se poate slăbi, dar problema este că se slăbesc. Aș aprecia orice informație pe care mi-o puteți oferi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14504 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu Volkswagen Gol 93
Salut prietene, dacă au rulmenți autoblocanți, pune piulițe noi, iar dacă au cheie, asigură-te că cupele rulmenților sunt complet așezate pe rulmenți. Mult succes și cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14518 prin manual-mecanic
Aceste piulițe nu au blocatoare nici în față, nici în spate, trebuie să le strângi foarte tare cu ajutorul unui tub, dar nu prea tare ca să nu spargi rulmenții. Ceea ce am făcut eu a fost să pun niște blocator de filete ca să nu se slăbească. Încearcă, nu ai nimic de pierdut.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14522 prin manual-mecanic
Bună ziua, mulțumesc pentru răspunsuri, dar vă spun că cele care se slăbesc sunt roțile din spate, sunt cu cheie, iar rulmenții sunt strânsi complet și, cum am menționat mai sus, filetul axului și piulițele sunt în regulă. :aha: :uscat:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 luni #15255 prin manual-mecanic
Spui că cele din față sunt strânse complet cu o bară, dar nici nu te gândi la cele din spate, că sunt niște rulmenți conici care trebuie reglați și nu pot fi strânsi complet.