Căutare MDM

Buletin

filtru de ulei

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14482 prin manual-mecanic
filtru de ulei Publicat de manual-mecanica
Salut,
am un Ford Fiesta 1.4 16v din 1998 și când am schimbat uleiul, am observat că filtrul de ulei este mai lung decât cel actual, dar pasul filetului este același. Nu cred că este o problemă dacă este mai lung, atâta timp cât pasul filetului este același. Poate cineva să-mi confirme acest lucru?
Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14484 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: filtru de ulei
Trebuie să te asiguri că filetul și garnitura de cauciuc se potrivesc perfect cu baza filtrului. De asemenea, asigură-te că noul filtru nu atinge nimic, deoarece ar putea prinde. Dacă aceste trei lucruri sunt corecte, atunci nu există nicio problemă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14512 prin manual-mecanic
Lungimea nu contează dacă nu lovește nimic, dacă filetul e același și garnitura de cauciuc se potrivește bine, nu e nicio problemă, o pun și o rulez.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14514 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, ești foarte amabil/ă!