Căutare MDM

Buletin

PROBLEME CU DAEWOO LANOS 1.5 AL MEU

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20266 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME CU DAEWOO LANOS 1.5 AL MEU
Din moment ce spui că ai înlocuit deja acele piese, verifică tensiunea senzorului de accelerație. Tensiunea scăzută poate cauza adesea intrarea senzorului în modul de defecțiune. Acest lucru ar fi în concordanță cu ceea ce spui despre creșterea ratei de defecțiune de către aerul condiționat.
Mult succes!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42287 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiect: PROBLEME CU DAEWOO LANOS 1.5 AL MEU
Salut prietene, ce mai faci? Am un Lanos 1.5 automat și are aceeași defecțiune. Îmi imaginez că ai descoperit deja ce anume. Îmi poți spune dacă l-ai reparat și, dacă da, cum ai făcut?
Aștept cu nerăbdare un răspuns prompt.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42288 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME CU DAEWOO LANOS 1.5 AL MEU
Frate, aș vrea să știu dacă ai reușit să rezolvi problema cu Lanos-ul tău și cum ai făcut, deoarece și eu am unul și are aceeași problemă.
Sper un răspuns prompt!