Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de ajutor cu Kia Avella 2 a mea.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14461 prin manual-mecanic
Am nevoie de ajutor cu Kia Avella 2-ul meu. Publicat de manual-mecanica.
Salut prieteni, sunt nou pe acest forum și caut ajutor cu o problemă la mașina mea.

Problema cu mașina mea este că atunci când conduc, încetinește brusc și pierde din putere, iar când încerc să accelerez, mașina nu accelerează, ci pierde din putere și se oprește.
Uneori nu se oprește și apoi accelerează din nou.
Mi se întâmplă asta de mai multe ori pe distanța pe care o parcurg cu mașina mea.
Am dus-o la un service auto, mi-au făcut o spălare completă a motorului, bujiilor, supapelor și senzorilor și nu știu ce problemă ar putea avea.
Sper că mă puteți ajuta cu problema mea, vă mulțumesc.

Kia Avella Delta 2
din 1998
catalizator
electronic

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14463 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am nevoie de ajutor cu Kia Avella 2 a mea
cum se comportă mașina la ralanti.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14464 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am nevoie de ajutor cu Kia Avella 2 a mea
Doar un lucru, iese încet, dar iese, spui că atunci când merge e de rahat, îmi imaginez că vrei să spui că pierde putere, știi, recent vindeam un Terracan, aproape cu aceeași defecțiune, schimb filtrul, bujiile, cablurile, verific masa și până la urmă a trebuit să schimb senzorul de detonație și asta era problema, dar prefer să încep prin a verifica senzorul de debit, s-ar putea să fie înfundat de murdărie, pun niște detergent de carburator pe el și las-l să se usuce, vezi ce se întâmplă,

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14465 prin manual-mecanic
Asta mi se întâmplă. Mai multe persoane mi-au spus că ar putea fi un senzor, așa că mâine voi verifica totul.
Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat. Apoi vă voi spune cum a mers. Cu cele mai bune urări.