Căutare MDM

Buletin

Am o problemă cu frânele la un Santana.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14456 prin manual-mecanic
Dacă pedalez de trei ori, pedala mă frânează înapoi, iar dacă pedalez o singură dată, nu mă frânează înapoi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14473 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am o problemă cu frânele la un Santana
Verifică să nu ai aer în sistemul de frânare și să nu existe scurgeri în sistem, cred că doar acolo se întâmplă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14487 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am o problemă cu frânele la un Santan
Verificați dacă are supape de echilibrare a frânelor, poate că asta prezintă probleme.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14524 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am o problemă cu frânele la un Santana
Vă mulțumesc foarte mult, colegi

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14526 prin manual-mecanic
Ai schimbat plăcuțele de frână?
Ai reglat frânele spate?
Se mișcă plăcuțele când pedalezi? (Frâne de tip „mord-end” fără a demonta anvelopele)
Ai avut încredere în supapa reglabilă?
Schimbarea plăcuțelor de frână, rectificarea tamburelor și realinierea plăcuțelor pe tambur vor garanta o soluție cu o mașină și un asamblaj corect.