Căutare MDM

Buletin

Aer condiționat cu două zone Fiat Stilo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #14392 prin manual-mecanic
Aer condiționat cu zonă dublă Fiat Stilo Publicat de manual-mecanica
Dragi prieteni MDM, întrebarea mea este: Am un Fiat Stilo 3p cu climatizare bizonă și, de ceva vreme, fluxul de aer este foarte slab. Am înlocuit filtrul de polen cu unul nou, dar problema persistă. Nu știu dacă este din cauza unității de control sau a unui releu defect. Aveți sugestii? Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14421 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Aer condiționat cu două zone Fiat Stilo
Mai întâi verificați dacă aerul condiționat este încărcat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14432 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Aer condiționat cu două zone Fiat Stilo
Cred că ar trebui taxat. Ar fi a doua vară de când s-a întâmplat ultima dată, și același lucru s-a întâmplat și vara trecută, așa că nu cred că problema este taxa de aer condiționat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14471 prin manual-mecanic
S-ar putea să ai o scurgere în sistem. E cea mai ușoară și rapidă cale. De asemenea, când ți s-a întâmplat vara trecută, a dispărut de la sine sau ai făcut ceva? Mult succes și anunță-mă. Primul pas este cel pe care ți l-am spus înainte să demontezi orice.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 luni #14520 prin manual-mecanic
Să vedem, dacă pui aer cald, iese în cantitate? Și dacă pui aer rece, nu iese? Dacă da, ar putea fi din cauză că rămâi fără benzină de la aerul condiționat?