Căutare MDM

Buletin

Mașina mea nu merge cu peste 50 km/h

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14368 prin manual-mecanic
Salut băieți, am un Dodge Viper care nu trece de 50 km/h, problema este că nu accelerează mai mult. Mi s-a spus că problema ar putea fi debitmetrul de aer sau debitmetrul masei de aer și aș vrea să știu dacă cineva îmi poate da o părere. Compresia mașinii este în regulă și mâine voi verifica sistemul de aprindere. Dacă cineva are manualul sau îmi poate spune unde îl găsesc, ar fi incredibil, din moment ce nu există nicio modalitate.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14382 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mașina mea nu merge peste 50 km/h
Uite, probabil mașina ta este reglată la acea viteză și la anumite turații. Deconectează senzorul de viteză pentru a verifica. Acum, ar putea fi și senzorul barometric sau, dacă are TPMS, ar putea fi și cauza.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #14404 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mașina mea nu merge peste 50 km/h
Salut, nu menționezi dacă vehiculul răspunde bine la ralanti sau dacă răspunde la accelerație când este oprit. Cred că ar trebui să verifici sistemul de ambreiaj al vehiculului. Sper că poți rezolva problema. Pa.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 3 săptămâni #14844 prin manual-mecanic
Salut... Ai verificat pompa de combustibil?

Sau ar putea fi și din cauza înfundării convertorului catalitic?

Mult succes.;)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 2 săptămâni #15031 prin manual-mecanic
Bună ziua, ar putea fi debitmetrul, dar dacă are intercooler, ar putea fi și o defecțiune acolo.
Cu stimă.